DevOps
Engineer

32-40 uur

Vereiste skills

Continuous delivery
100%
Jenkins
100%
AWS (Amazon web services)
100%
Google cloud
100%
Azure cloud
100%
Kubernetes
100%
Docker - Compose
100%
Linux (Redhat, Debian)
100%
Bash of Powershell
100%
Python of Java of Groovy
100%
Netwerk (TCP/IP)
100%
Load balancer kennis
100%

Bonus skills

AWS RDS
Elastic Search
AWS Kinesis
AWS SQS
AWS EC2
Jenkins X
Pivotal

Soft Skills

Analytisch
Samenwerken
Nieuwsgierig
Ondernemend
Kennis delen
No nonsense mentaliteit
Spreekt Nederlands & Engels

Wat krijg je?

32-40 urige werkweek
Opleidingsbudget voor training/ cursussen
Leaseauto
Laptop en telefoon (vrije keuze)
25 vakantiedagen
Goed salaris
De HybrIT belevenis 

Vacature

Als DevOps engineer bij HybrIT werk je aan diverse projecten voor verschillende klanten. Je loopt voorop in technische ontwikkelingen. Door je brede kennis van CD weet jij de onze opdrachtgevers de gepaste oplossing te bieden. Past dit bij jouw ambities? Heb je minimaal drie jaar ervaring met bovenstaande skills en heb je een opleiding in de richting software development afgerond? Dan maken we graag kennis!

About HybrIT

HybrIT is opgericht in 2016 door developers voor developers. De oprichters van HybrIT, Stephan en Thomas zijn developers. En hoe groot wij ook gaan worden: zij zullen te allen tijde zelf mee blijven bouwen. HybrIT is verre van een standaard consultancybureau. Naast detachering is HybrIT druk bezig met de ontwikkeling van eigen producten en vinden er inhouse software development projecten plaats.

Wij van HybrIT zien onszelf als mede-ondernemers en samen bouwen wij aan een bedrijf waarin zowel professionele als persoonlijke groei centraal staat. Wij investeren volop in kennis en vaardigheden in de nieuwste technieken en bewezen architectuur. Onze passie is software en onze missie is om de maximale potentie van ons team te ontdekken én te benutten.

Bij HybrIT staat de developer centraal. Samen met jou zoeken we een opdracht die past bij jouw skills en ambities. Je bent zelf in controle over je ontwikkelpad en wij faciliteren je daarin. Elke maand organiseert HybrIT een innovatiedag voor alle developers waarbij met grote regelmaat ook externen worden uitgenodigd. Tijdens deze dag staat kennis delen, bouwen, innoveren en vooral samen centraal. Enkele voorbeelden: het in elkaar zetten van een tracking device, aan de slag gaan met een Beacon of het bouwen van tracks voor ons eigen product.

Kortom, wij gaan voor innovatie en succes. Voor onszelf en onze klanten. Projecten waarin wij onze kwaliteiten waarmaken, is waar wij iedere dag met plezier voor opstaan!

 

INNOVATIEDAGEN
VOOR & DOOR DEVELOPERS
PROFESSIONELE &
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
INFORMEEL JONG TEAM

Ben je enthousiast, overrompeld, geïnspireerd of heb je nog vragen?

Of neem contact met ons op via: 030-2273197 of recruitment@hybrit.org

Sluit Menu